שלום דוקטור שרון לויט

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/08/2023 | 16:27 | מאת: רום

מה לעשות שכל פעם שאני מרגישה לחץ ויש לי פחד או שאני מרגישה שאני עושה משהו לא בסדר כלפי מישהו או משהו יש לי מצפון אז עובר לי בראש לגעת במשהו מלוכלך שאני מפחדת ממנו עם דם או עם צואה ? מה לעשות עם זה? כל פעם שאני קצת בלחץ עובר לי בראש לגעת בצואה של הכלב וזה מרגיש שאני עושה זאת שוב ושוב גם עכשיו אני מרגישה לא נעים שאני רושמת לך אז אני צריכה לגעת בצואה מה לעשות?

היי רום, תשתדלי להתעלם מהמחשבה הטורדנית הזו, לתת לה להיות שם ולא להתייחס אליה - ולהמשיך בחייך כרגיל. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית