האם כדאי להחליף מברשת שיניים?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/08/2023 | 00:55 | מאת: לא בטוחה אם זה אוסידי או כן קרה..

משהו מאוד מוזר שטפתי ידיים כדי לקחת מברשת שיניים הבחנתי באסלה והתעמקתי בה ועבר לי בראש לשים את המברשת שיניים על האסלה ולגעת באסלה ואז נגעתי במברשת שיניים מה שעובר לי בראש להחליף אותה ולקחת אחרת האם כדאי? פשוט הפחד להשתמש במברשת מזוהמת זה קצת מרתיע זה היה פלאשבק מוזר לגבי האסלה זה עבר בראש נשאר שם וזה מרגיש שכן קרה.. אז להמשיך להשתמש בה או שכדאי להחליף.? אני שואלת כדי לא להחמיר את הבעיה שלי.

שלום לך, אני חושבת שאת יודעת את התשובה לשאלה הזו - החלפת מברשת שיניים תהיה בבחינת "טקס", שרק יעודד מחשבות נוספות כאלה, ולכן מומלץ שלא לעשות אותו. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית