מחשבות טורדניות על בליעת רוק

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/07/2023 | 12:27 | מאת: פרח

היי יש לי מחשבות טורדניות על בליעת רוק,הן מגיעות כל יום בד"כ בשעה מסוימת(כשאני נוסעת לעבודה) המחשבות הן על בליעת רוק שמצטבר לי בפה,הן ממש מטרידות אותי ולא נותנות לי מנוח. האם העובדה שהן מגיעות באותה שעה בערך כל יום גם מרמזת על משהו? אלו מחשבות שמציקות לי כבר שנים אבל אני לא מצליחה להיפטר מהן. אשמח לעצה מקצועית איך להתמודד עם המצב. תודה 🙏 אשמח שהתשובה תגיע אליי למייל באופן פרטי ולא תפורסם באתר. מציינת את המייל שלי במקום המתאים.

היי פרח, לפי כללי הפורום, השאלות נענות בפורום בלבד - על מנת שכלל הגולשים יוכלו להפיק תועלת מהתשובה. המייל שלך לא מופיע לי בשום מקום - כנראה מהסיבה שנותנים אותו באתר כדי שתוכלי לקבל התראות על שעניתי לך בפורום, ולא כדי לקבל תשובה למייל. כלומר הוא נכנס למערכת האוטומטית של האתר, ואיני יכולה לראות אותו. אשיב לך בשמחה כאן אם תסכימי.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית