האם את מאמינה בטיפולי ניורופידבק

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/07/2023 | 12:27 | מאת: רון

טיפולי ניורופידבק לטפל בפעולה לא סדירה של המוח לאוסידי? או שעדיף cbt

היי רון, CBT הוא טיפול ותיק, שמאחוריו שנים רבות של ניסיון ומחקרים שמוכיחים את יעילותו. נוירופידבק הינו טיפול חדש יחסית וניסיוני, ויש מעט מאוד מחקרים על יעילותו עבור OCD עד כה (מה גם שיש הבדל משמעותי בעלויות). עדיף ללכת על בטוח לדעתי... בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית