לגבי השאלה שלי ממש מתחת

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/07/2023 | 18:06 | מאת: לגבי השאלה שלי למטה

קרה לי מקרה שהיה במקלחת כרית מזוהמת ממש בשתן וכל פינה שתן של הכלבים אחרי שאנוח אנקה את זה אני לא יכולה זה מפריע וזה משגע את החרדה שלי ובגלל שהכנסתי דברים מלוכלכים למכונה ושטפתי ידיים יש לי חרדה שנגעתי שוב בשתן או בכרית המזוהמת ואז נכנסתי לחדר שלי בהיתי במתקן כביסה ומירוב החרדה אמרתי עכשיו לכי תגעי במתקן כביסה עם הבגדים אחרי שנגעת בשתן האם לכבס את הבגדים? אני לא בטןחה שנגעתי בהם אבל אם ההפרעה אמרה לי והרגשתי צורך לעשות זאת כנראה זה כן קרה מה לעשות.. אני לא סומכת על עצמי.

אין טעם לשאול ספציפית לגבי כל סיטואציה, אלה בקשות אישור. ראי תשובותיי למטה.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית