סליחה שאני שוב שואלת אבל

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/07/2023 | 14:33 | מאת: ליאת

לא נעים לי לשאול שוב אבל אני ממש בחרדה עצומה כל פעם שאני רואה צואה ושתן של הכלבים וזה כמויות אני מקבלת עירפול מוחי ויש לי דחף לגעת בזה ממש ממש לגעת בזה ככה שזה מרגיש שהכי נגעתי ושאני מתכופפת ועושה אבל איך אני לא תופסת את עצמי עושה את זה נכון שזה לא נשמע הגיוני אבל כל פעם שאני רואה צואה אני ישר נוגעת בזה בראש בעיניים וממש יכול להיות שאני מתכופפת ועושה וזה מבלבל ואני כועסת על עצמי מה אפשרי לעשות כל פעם שרואים? לנקות זה קשה יום יום חוזר על עצמו...

היי ליאת, אם את בוחרת שלא לנקות - אז כפי שאמרתי, תנסי להתנהג רגיל ללא טקסים ולהמשיך את היום שלך, כפי שהאדם הסביר היה עושה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית