חיפוש פסיכולוג

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/06/2023 | 20:26 | מאת: סובל

שלום, שרון. נדמה לי ששוחחתי איתך בעבר על הנושא של חיפוש פסיכולוג. אני עדיין ממשיך להיות בררן בנושא, ולכן קשה לי למצוא. אני מנסה לחפש פסיכולוג קליני שלוקח מחיר יחסית סביר (נניח עד 350 ש"ח), אבל ממש קשה לי להשקיע בסכום כזה, כי זה עדיין נראה לי מופרז מדי. מצד שני, אם אחפש מטפל שלוקח 250 ש"ח בערך, אז הוא לא יהיה פסיכולוג (אלא מטפל NLP או מטפל רגשי בלי תואר שני), ואז לא ארגיש מסופק מהמפגש הטיפולי. כלומר, כל פעם יש לי קריטריון פסילה, ואני לא מצליח להתמסר לטיפול. השאלה שלי, איך אני יכול ללמוד להתגמש /להתפשר, כדי להתמיד בפגישה עם מטפל? אני מרגיש שאין לי קצה חוט ואין פריצת דרך בנושא, שכבר נמשך יותר משנתיים. אודה לעזרתך.

היי סובל, האם באמת בדקת את כל האפשרויות שלך? יש בהחלט מטפלים שמציעים מחיר נגיש, והם אכן בעלי תואר שני (ואפילו יותר). בנוסף, אפשר לקבל החזרים מחברות הביטוח/קופת חולים עבור מי שעובד איתם בהסדר. אפשר אפילו לקבל טיפול ללא תשלום במרפאות בריאות הנפש. ממליצה לעשות את כל הבירורים, אם אתה באמת מעוניין בטיפול. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית