מודעות לבליעת רוק כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/06/2023 | 14:24 | מאת: NOT_FOUND

היי שרון זאת מושיקה, יש לי מודעות רבה לבליעת רוק. הפחד אולי הופחת ברוב הזמן ופחות תזוזות, אבל אני מרגישה חוסר שקט ומתח כמעט תמידי ביום יום. פחות עסוקה, אבל המודעות לבליעת רוק קיימת מהקימה ועד השינה, גם אם אעסוק במשהו. יש פתרון לכך??? אני קמה עם תסכולים כל יום מחדש ומרגישה שאני "שורדת" כל יום. זה לא נעים זה לא כיף ואני לא רוצה להשתגע מזה. אשמח למענה...

היי מושיקה, כנראה שאת עדיין בשלב מוקדם בתהליך. שמחה לשמוע שיש שיפור, וכנראה שזה ייקח עוד זמן עד שזה יעסיק אותך פחות. הדבר הכי טוב הוא לנסות לקבל את המצב ולהשתדל להפחית את התסכול עד כמה שאפשר, אני מניחה שהתחושה שלך ועיסוק היתר נובעים בעיקר מהתסכול שזה גורם (שאגב, בטיפול בהחלט יש מקום להתייחס אליו ולדבר על הפחתתו). בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית