בקשה תעזרו לי.

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/05/2023 | 01:15 | מאת: בן אדם שסובל

אני כבר בערך שנתיים סובל מאו סי די מיני קשה כל בקרובי משפחה שלי אני מפחד שאני נמשך אליהם וכל הזמן עסוק בזה היום אני במצב שאני לא מסוגל לראות את אמא שלי אני סובל ברמות חיי אינם חיים והאו סי די תוקף אותי מחשבות טורדניות קשות שמלוות בחרדות מתרחק מקרובי משפחה בעקבות זה יודע שאני לא מסוכן אבל עדיין לא מסוגל להתמודד חיי נהרסו בגלל זה גירושים דיכאון עצבות מה הפתרון מה עושים האם נגזר עליי לחיות כל החיים בסבל ?

שלום לך, מן התיאור שלך עולות מחשבות טורדניות שהם מאוד שכיחות, וקיימות אצל אנשים רבים. הדרך הנכונה להתגבר על הבעיה היא באמצעות טיפול קוגניטיבי-התנהגותי (טיפול CBT), שהוא סוג של טיפול פסיכולוגי שנותן לך כלים לעבוד עם המחשבות. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית