מחשבה טורדנית על האיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/04/2023 | 12:48 | מאת: דניאל

היי ד"ר אני בן 36 ללא מחלות רקע. אני ואשתי מנסים להכנס להריון ויש קצת קשיים . התחילה לי חרדת זקפה שהתפתחה לחוסר יכולת לאהוב את איבר מיני במצב רפוי. המחשבה היא טורדנית . כל היום ולא עוזבת אותי . אני יודע שזו מחשבה לא הגיונית כי כך איבר מין אמור להראות במצב רפוי. אבל המחשבה לא יוצאת לי מהראש אני כל היום מתעסק באיבר ולא מצליח לשחרר מה לעשות ? אשמח לתשובתך

היי דניאל, בחרדת ביצוע אפשר לטפל, וזה אפילו די פשוט. מומלץ לפנות לטיפול CBT, שיכול לתת מענה לשתי הבעיות (שכמובן קשורות זו בזו) גם יחד. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית