אובססיות שלא נגמרות מה עושה עם זה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

16/03/2023 | 22:04 | מאת: אייל

שלום שרון !!! לאחרונה ממש רוב הזמן שאני בדירה >> מתעסק בניירת ו"מוצא" לעצמי כל מיני סידורים וניקיונות וכו וזה מגביל ותוקע אותי בדירה ואיני יכול לצאת מהדירה אל היום המחכה לי בחוץ .כמו עבודה (( עובד מהשעה 14 עד 18 )) כל יום . בתימצות אני מכור לדברים שאינם ככ משמעותיים ואני רוצה לשבור את המעגל הזה השאלה כיצד אני עושה זה ופורץ החוצה ?? תודה על התגובה

היי אייל, הכל תלוי במוטיבציה שלך ובתמיכה שתקבל. כלומר, אתה צריך להשתדל מאוד להגביל את הסידור רק לזמנים מסוימים ולמצוא לך עיסוקים אחרים במקום (להתחיל עבודה בשעה יותר מוקדמת, סידורים, חוגים וכו'). כמובן אפשר ורצוי להיעזר בתמיכת הצוות המטפל בך, שיעזור לך לעשות זאת. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית