מחשבות טורדניות מציקות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

15/03/2023 | 10:13 | מאת: שירז כהן

לאחרונה הייתי מתעסקת במלא במחשבות שלי יום אחד אמרתי לעצמי שאני בי ואני בכלל סטרייטית ואני לא רוצה להיות בי לא שזה רע פשוט אני לא הייתי רוצה להיות ככה כתוצאה מיזה אני חטפתי חרדות קשות ובכי ודמעות והרגשתי תחושת גועל מעצמי גם כל הדמיונות לשאלות שלא שאלתי וכל רגע אמרתי זה כמו שהייתי שואלת הציקו לי כי פחדתי שזה אומר עליי משהו כי לא שאלתי כלום ותמיד אמרתי את זה

היי שירז, כתבת כבר הודעות זהות לזו פה בעבר, אז אני לא מבינה מהי בדיוק השאלה שלך אליי. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

16/03/2023 | 10:26 | מאת: שירז

הכוונה שלי שתמיד אני הייתי אומרת דברים לעצמי ונלחצת מהם וחוטפת חרדות קשות ולחצים

הבנתי את זה, אך לאיזה סוג של תשובה את מצפה ממני? (כי לא הבנתי מה השאלה)

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית