מחשבות טורדניות והפרעות בתפקוד היומי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/03/2023 | 09:24 | מאת: צביקה

שלום ד"ר שרון... בני בן 43 סובל ממחשבות טורדניות מגיל צעיר מאד ומטופל בתרופות מתאימות ומוכר בביטוח הלאומי , עד לפני כמה חודשים הוא תיפקד פחות או יותר בסדר לפני כחצי שנה בעקבות מקרה משפחתי חלה הרעה במצבו הבריאותי והוא מוטרד ללא הרף במחשבות טורדניות שלא נותנות לו מנוח ..יש לציין שהוא עובד בעסק שלי כ-4 שעות ביום וביתר היממה הוא נמצא אצלי בבית וישן אצלנו בבית למרות שיש לו דירה שכורה,,, הוא מטופל בתרופות .וכן התחיל טיפול cbt פעם בשבוע לפני כחודש ,,אנחנו ממש מוטרדים מאד ממצבו ואני מעוניין בחוות דעתך לגבי המקרה הנ"ל והאם ישנן עוד דרכים כדי להחזיר אותו למצב טוב יותר ...תודה ויום טוב

היי צביקה, אני מניחה שבנך מוכר בביטוח הלאומי בשל בעיות נוספות, שכן לא מקבלים הכרה רק עבור "מחשבות טורדניות". בכל מקרה, דרושה היכרות והערכה מעמיקה יותר על מנת לחוות דעה לגבי מצבו. חסרים לי פרטים רבים, ולא ממש ניתן להעריך מתוך תיאור כללי. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית