או.סי.די ואובססייה לתחושות בטן

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/03/2023 | 17:16 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט אובחנתי עם o.c.d. בזמן האחרון יש לי כל מיני תחושות בטן או תחושות בטן סתמיות.אני מרגיש "צורך חזק" לעסוק בנושא תחושות בטן או בתיאוריות.אנט מרגיש הרבה זמן לכתיבה ומתקשר לקו עזרה נפשית בשביל לשתף ולקבל מענה לתיאוריות.זה נמצא כל הזמן בראש שלי אני "חושב" על זה ולפעמים "מדבר אל עצמי". האם מחשבות טורדניות יכולות להתבטא "באובססיות* או "בחשיבה אובססיבית"? תודה על תשובתך

שלום לך, אני חושבת שהתשובה נמצאת בגוף השאלה - הרי "טורדני" פירושו "אובססיבי" בלועזית. אז אתה למעשה שואל אם מחשבות טורדניות מתבטאות ב... טורדנות. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית