רציתי לדעת אם 0cd זה גם דמיונות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/03/2023 | 11:00 | מאת: שירז

היי רציתי לדעת אם ב0cd יש דמיונות ששאלתי דברים שלא שאלתי הכוונה שלי שאם הפרעה כזאת או אחרת יכולה לגרום לדמיונות כאלה ?

היי שירז, אין טעם לשאול על כל סימפטום ספציפי "האם הוא קיים ב-OCD", שכן זוהי שאלת אישור. מטרת השואל היא בדרך כלל לדעת אם זה OCD או לא (המחשבה הטורדנית מנסה לומר לך שהתופעות הן לא OCD אלא נובעות מסיבות אחרות). לשאלות האלה אין סוף, והספק תמיד קיים. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית