מחשבות טורדניות שלא מרפות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/12/2022 | 00:41 | מאת: קצת תקועה בלופ

התחיל לי מחשבה טורדנית על אחד מחברי.. ומה שעד עכשיו עשיתי שהיה לי מחשבות טורדניות יצאתי להפגש עם חברים אבל עכשיו זה מקושר לאחד החברים.. ורק בא לי להמנע מהסיטואציה החברתית אבל מצד שני זה מה שמשכיח לי. אז איך יוצאים מהלופ??

שלום לך, הדבר שהכי מומלץ לעשות הוא לא להיכנע למחשבה הטורדנית - כלומר לא להימנע, ולצאת עם החברים בכל זאת. זה ידעך בסופו של דבר. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית