בליעות טורדניות שמפריעה לשינה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/11/2022 | 20:33 | מאת: חיים

אני סובל מבליעות טורדניות שמפריעות להירדם ובעיקר אחרי שמתעורר בלילה. ולכן לא מצליח לישון ללא כדורי שינה שמאפשר לי רק כמה שעות שינה מה יכול לעזור?

היי חיים, משאלתך לא ברור לי אם זו אכן אובססיה או מהי הבעיה בדיוק. כדאי לערוך בירור אצל רופא (אולי מדובר ביובש בפה או להיפך - עודף רוק?), ואם הבעיה אינה רפואית אלא פסיכולוגית, לפנות לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי (טיפול CBT). חבל להתמכר לכדורי שינה. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית