הפרעת זיקנה - מוזיקה קבועה שמדומיינת 24/7 בעוצמות שונו, וללא הפסקה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/11/2022 | 20:50 | מאת: שמחה

אימי (בת 82) סובלת משיר (קטע מוזיקלי) שמתנגן באוזנה זה כחודשיים ומטריד אותה בצורה קיצונית (חוסר שינה, חוסר ריכוז, עצבנות...) ההפרעה מלווה אותה כל הזמן בעוצמות משתנות. לטענתה היא שומעת את אותו השיר שמתנגן כל הזמן. לא מצאתי תופעה כזו בשום מקום. מודה לעזרתכם מראש

היי שמחה, יש צורך לברר אם מדובר בשמיעה של השיר כאילו הוא בא ממקור חיצוני, או שהיא למעשה חושבת עליו ללא הפסקה. יכול להיות שמדובר בתופעה נוירולוגית, יש כל מיני תופעות נוירולוגיות שיכולות להופיע פתאום לעת זקנה. הייתי פונה לנוירולוג קודם כל. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית