שלום שרון.. הפנייה שלי היא אלייך

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

12/10/2022 | 18:11 | מאת: אייל

שלום דר !! ככל הנראה סובל מפוסט טראומה או בעצם סובל מטראומה חזקה שחבר פגע בי מילולית וקילל אותי על מה שראה שעשיתי .. עברו כ 4 שנים עד שלקחו אותי לטיפול אציין שהייתי נער חרדי ולא ידעתי למי ומה עליי לעשות ולמי לפנות הכאבים בלב היו כואבים וקשים ויש לי פליישבקים לעיתים . כמובן שכבר מגיל 19 אושפזתי והחתחלתי ליטול תרופות עד היום מזה קרוב מאוד ל 30 שנה ואני מאוד רוצה לשפר את ההרגשה . אישפוז אחרון לפני כשנה עם המון נסיונות של הרופא מזה מייד לאחר האישפוז לסייע לי והוא טוען שאני מאוזן כך גם אומר לי המטפל שבקשר איתו גם קרוב לשנה . מה הדר חושב על הסיפור שלי ? תודה מראש על התגובה

היי אייל, לא הבנתי את שאלתך, מאחר שהיא מאוד כללית. נשמע שאתה מטופל מזה זמן רב על ידי כל הגורמים הרלוונטיים, שעושים כמיטב יכולתם כדי לעזור לך. ולפעמים זה הכי טוב שאפשר לעשות. בכל מקרה, כדאי לקבל את המצב ולנסות להוציא את המיטב מחייך גם עם הבעיה שאתה סובל ממנה, שכנראה לא תיעלם. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית