Hocd אשמח שתעזרו לי !

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/08/2022 | 23:55 | מאת: דודי

אני בן 21 ,התחילו לתקוף אותי מחשבות טורדניות לפני כחודש בקשר לזהות המינית שלי חשוב לי להדגיש שאני לא יציב מבחינה נפשית ואין לי כלכך תפיסה במציאות אני סובל מבעיות בזהות מאז ומעולם תמיד שכבתי עם נשים היה משיכה זיקפה הכל אהבתי אותן מאוד והייתי בזוגיות עם מישהי שאותה באמת אהבתי עם משיכה ללא ספק חשוב לי להגיד שאני סובל מחוסר ביטחון קשה מאוד וממחשבות נונסטופ עד כדי כך שאני יכול לשכוח את הזהות הגברית שלי ואני מאוד נלחם כדי לשמר את הזהות שלי אז קודם כל אני סטרייט בעברי הייתי ילד בפנימייה יצא לי בגיל הצעיר 13 ופחות להסתקרן עם ילדים בודדים זה נבע מהמצוקה הרגשית שלי בפנימייה שעד היום אני מצטער שעשיתי את זה איתם , זה היה בלי חדירה כמובן אך על יבש וחלק בלי בגדים ,נחזור לתקופה הזאת בעת שירותי בצבא לעולם לא עניין אותי טוסיק של גבר ואם ראיתי זה כמו לראות מגבת ברצפה זה לא עשה לי כלום ואף הגעיל אותי לעולם לא דמיינתי איבר מין גברי למרות שהשטויות שעשיתי בעברי כילד סקרן הבנתי שזה לא המקום שלי ועד היום אני מצטער ואשמח למחוק את זה מזכרוני ,מגיל 17 עד גיל עשרים הראש שלי היה מפוצץ בבחורות הייתי קורא להן ״ממתקים״לאחרונה המחשבות נותנות לי תחושה שאני גיי למרות שלא שכבתי עם גבר מעולם! ולא אעשה זאת !!,בשינה המחשבות נכנסות בי יותר חזק אני זוכר סיטואציה שראיתי בחורה ומיד זה התחלף לגבר בחלום וקפצתי והתעוררתי ,במשך כמה ימים של חלומות אני מנסה לדמיין בחורה וזה לא נותן לי המוח ממש נלחם איתי עד כדי כך שחכתי איך גוף של בחורה נראת מעולם לא אגע בגבר אני לפעמים מרגיש כאילו המחשבה הטורדנית נוגעת בי הדימיון עם גוף של גבר ואני נכנס לחרדה משתקת ,צפיתי בפורנו גייז פעמיים כדי לעשות בדיקת וודאות ולאחר מכן הקאתי שלוש פעמים ברציפות כמה שעות לאחר מכן ,חשוב להדגיש שלא עמד ,פה זה הרגע הקריטי אני מאוד מפחד שאני ככה כי עלה לי צילום זיכרון טורדני מסיטואציה של פורנו גייז שאף פעם לא עמד לי מהצפייה הסרטונים האלו שקרו פעמיים ונגעלתי ופתאום התחיל לעמוד לי מהזיכרון הצילומי חשוב לי להגיד שאני נמשך לנשים אוהב נשים לא אגע בגברים לעולם אני לא יודע אם אני נמשך כי כשאני רואה גבר אני רואה אותו באיזשהו מקום רגשית אבל לא מינית!! זה התחיל בזה שראיתי איך גבר דואג לאשתי בזמן שנסעתי בהאוטו וממש נכנסתי ללופ רגשי של מחשבות עקב חרדת הנטישה שהיה לי בילדות עם הורות מזניחה לעולם לא אגע בגבר מה שמפחיד אותי זה שכן עומד לי בזיכרון צילומי ולפעמים בשינה אך לעולם לא הגעתי לקרי חס ושלום.אשמח שתגידי לי שאני לא ככה בהתחלה נגעתי וניכנס לי לחרדות מאוד קשות ועקב זה אני לוקח (לוריבן כדור נגד חרדות) אני כן משתמש בפעולות כדי למנוע תחושות דמיוניות כמו לשים שקית על הידית הילוכים באוטו הידני ,לא לאכול ביצה קשה לשנות מקופ ישיבה כשאני מרגיש תחושות לא נעימות בגוף ,חשוב להגיד שאני בקשר התחלתי עם מישהי רק כדי לחזק לי את העמדה שאני באמת לא ככה ואני מוכן להיות איתה כדי חס ושלום לא להגיע למצבים שהמחשבה מספרת לי כי זה סוף העולם בשבילי אני לא אשרוד את זה נפשית אשמח שתגידי אם זה משיכה או זה פסיכולוגית לא אובחנתי עדיין

25/08/2022 | 00:15 | מאת: דודי

מוסיף למה שכתבתי חשוב לי להגיד ולהוסיף שבאיזשהו מקום אני נכנע למחשבות האלו מהפן הנפשי לפעמים זה נותן לי דחף חזק ואומר לי לך תאונה על פורנו גייז ועד יש זיקפה מהדחף הזה ואני נלחם בו אני כל היום מדבר עם עצמי כאילו יש בי עוד בן אדם האחד שלא רוצה והאחד שאומר אתה ככה תעשה את זה אני מרגיש שאם אני חוזר למציאות מה פרסונליזציה התיישבה הזאת נעלמת ולפעמים בברים התחושה הזאת מתעצמת אלו דברים שלא הרגשתי לפני הייתי עם אלף חברים ולא חשבתי על זה ללא דחפים כמובן שגם החשק המיני כלפיי בחורה ירד לי ,מה שנותן לי תחושה שאני בניתי משיכה שהיא לא אמיתית ואני בכלל ככה או שאני ככה וזה מודחק או שבכלל יש בי כמה זהויות אחת מהן כן אחת מהן לא אני כבר משתגע לפעמים אני חושב דרך ראש של בחורה אני רואה בחורה ואני ממש מרגיש איך היא חושבת כאילן נולדתי בחורה חס ושלום הפרעות בזהות וחוסר ביטחון אני מרגיש שהתת מודע מנצח אותי ושולח לי קלפים חזקים ואני כל פעם מנסה להסביר שזה לא נכון ולא נכון לפה הפלא יש פעמים שפתאום הכל נעלם ואני בכלל לא מרגיש משיכה ״פסיכולוגית ״ אין לי תפיסה במציאות אני סובל מניתוקים והפחד שלי שזה שביום מין הימים שאחזור לעצמי ולא אחיה בניתוק הממושך שנים הזה אגלה שאני ככה והמשיכה לנשים הייתה מומצאת ובכלל אני ככה לא מאחל לאף אחד לעבור מה שאני עובר . כרגע יש זקפה מהמחשבות האלו פעם כן פעם לא מבחורות גם פעם כן פעם לא . בטח תגידו אתה בי אני מרגיש שבניתי פה משיכה שהיא לא קיימת או שזה לצד הנשי שחייתי ככה כל השנים או שזה לצד הגברי והכחשתיכל השנים כי לא היה לי זקפה.

25/08/2022 | 13:44 | מאת: Anonimit

אתה מתכוון לכך שאתה בטוח וחושב שהוא נמשך לאותו מין למרות שאתה לא? והמוח מתעתע כזה?

היי דודי, נשמע לי שאתה מודע לכך שאתה סובל מ-OCD. אין צורך לפרט בהודעה עד כדי כך, זה נשמע לי שאתה מחפש בעצם "אישור" לכך שאינך הומוסקסואל. אם אומר לך שאכן אינך כזה, זה יוכל להרגיע אותך לזמן קצר ביותר, ולאחר מכן הספק יחזור ואיתו המחשבות. עדיף לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT) כדי לטפל בבעיה כמו שצריך. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית