יש לי שאלה דוקטור אם אפשר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/08/2022 | 17:27 | מאת: אנונימי

יש לי בעיה של חירשות והלכתי להיבדק בגלל שיש לי הפרעה גם נפשית ואני סובל מכל מיני דברים הפסיכיאטר נתן לי סרנדה 50 מג לבוקר וערב האם בגלל זה יהיה אסור לי לנהוג? אף אחד לא אמר כלום רשום בגוגל שצריך להיזהר ולשמור על עירנות אבל אני לא מסכן אף אחד אני יודע לנהוג מה לדעתך האם אסור לי האם תיהיה בעיה?

שלום לך, לא ידוע לי על מגבלה בנהיגה לגבי תרופות מסוג SSRI ו-SNRI, אבל עדיף להתייעץ עם הפסיכיאטר. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית