Ocd מאוד חמור מה לדעתך ?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/08/2022 | 17:22 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור שרון לויט יש לי ocd מאוד מאוד חמור אני לא בן אדם אובדני חס ושלום או מסכן את עצמו או את הסביבה אני לוקחת כדורים לבעיה של האוסידי והחרדות ריספרדל 3 מג אנפרניל 3 כדורים ביום קלונקס זה אס או אס ומירו ללילה אני ממש מפחדת שאני לא אוכל לנהוג לא נהגתי תקופה בכל מקרה אבל שואלת במידה וארצה לנהוג או שאסור לי לנהוג כי אף אחד לא אמר כלום מה לדעתך? שאסור לנהוג עם כדורים כאלה?

שלום לך, אני לא יכולה לומר לך בוודאות לגבי התרופות שאת לוקחת, כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך האם התרופות הנ"ל באמת פוגעות בעירנות (אני לא ד"ר לרפואה אלא לפסיכולוגיה). בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית