טיפול CBT לאחר איבחון ב-OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/08/2022 | 09:35 | מאת: אמא

שלום שרון,ביתי בת 23 אובחנה עם OCD .לצערי גם אחרי טיפול של שנה עם הפסיכולוגית אין הטבה ואפילו הרעה והיא גם לא מתחברת אליה ממש.הייתי שמחה לקבל המלצה על מישיהי לטיפול CBT המתמחה בOSD (מאיזור המרכז ראיתי שאת מחיפה...)אצלה זה מתבטא בטקסיות יתר כמו שטיפת ידיים מרובה וארוכה,היפוכנדריה,פחד מזיהומים וסטרליות יתר,פחד ממאכלים לא מוכרים...האם בטיפול נכון מנסיונך אפשר לשפר?היא בהחלט עם נכונות לטיפול. תודה מראש

שלום לך, בטיפול נכון בהחלט אפשר לשפר את המצב, ואף להכחיד את ההפרעה עם מספיק נחישות ועבודה נכונה. לצערי אני לא יכולה להמליץ על מטפלים ספציפיים על גבי הפורום... בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית