מוח ריק ממחשבות ומדמיונות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/08/2022 | 19:57 | מאת: פלוני

יש לי או סי די ולפני שנתיים התחלתי להרגיש שאין לי כח לחשוב מחשבות ולדמיין דמיונות ונראה לי שבגלל זה אני סוגר את המחשבות איך אפשר לפתור את זה כי לחשוב בכח אני לא מצליח

שלום לך, אתה בוודאי לא צריך לנסות לחשוב מחשבות בכוח. לדעתי פשוט תוותר על זה. מחשבות הן לא דבר נשלט גם ככה, ואתה לא צריך לעסוק במה שעובר לך בראש, אלא להבין שזה פשוט חסר חשיבות. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית