איטיות במח למאובחן עם או סי די

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/07/2022 | 12:16 | מאת: חיים חי

יש לי או סי די ואני בן 17 לפני כשנה וחצי התחילה אצלי תחושה שאני לא רוצה לחשוב או לחשבן דברים וזה קשה לי והמח שלי נהיה מאוד איטי מאז ולא קולט דברים מה זה יכול להיות

היי חיים, סיפקת מעט מאוד פרטים, וקשה לי לקבוע עובדות על סמך משפט אחד. זו יכולה להיות מחשבה טורדנית, אבל כמובן שדרושה שיחה מעמיקה יותר כדי לאתר את מקור הבעיה (או לפחות פירוט). בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

02/08/2022 | 20:00 | מאת: פלוני

שלום חיים גם לי יש או סי די עם אותה ההרגשה אשמח אם כשתראה מה עוזר תכתוב כאן לטובת הכלל

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית