מכור לסקס רודף שמלות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/07/2022 | 15:48 | מאת: בדוי

בן 27 גר באוסטרליה עובד בקוסמטיקה ככה שרוב הזמן אני בקניון רואה בחורות. תמיד אהבתי בחורות וסקס אבל לא כמו עכשיו . זה פשוט נהיה כמו מרדף אחרי כלום . אני מתעסק בסקס הרבה לוקח הרבה מספרים מבחורות , משתמש בהרבה אפליקציות. שאני מדבר אם בחורה חדשה וקובע להיפגש זה ממש הופך להיות ריגוש . אני פשוט רודף אחרי בחורות וסקס באופן שלפעמים זה דיי הורס לי את החיים. המחשבות שלי הולכות לשם וזה ממש מתסכל אשמח לקצת מידע על למה זה קורה לי ואיך אפשר לטפל בזה ? תודה!

שלום לך, נראה שפיתחת סוג של התמכרות למין ולמרדף אחרי בחורות. זה כנראה נובע משעמום ומחיפוש ריגוש. כדאי לבדוק אפשרויות של טיפול התנהגותי בהתמכרות כזו באזור מגוריך. הטיפול יכול להיות אישי או קבוצתי, ויש גם קבוצות תמיכה לסובלים מבעיה דומה. בתור טיפ, אני יכולה לומר לך למחוק את כל האפליקציות הרלוונטיות מהטלפון - זה יכול לעזור להיגמל. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית