האם אפשר לפטר עובדת בגלל שיש לה OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/07/2022 | 21:47 | מאת: לירון

היי אני סובלת מOCD וכרגע אני עובדת בעבודה בשרות המדינה ובאישור רפואי ראו שאני סובלת מOCD אמנם הרופא משפחה כתב שאני יכולה לעבוד אבל הם ביקשו ממני אישור מפסיכיאטר סיכום רפואי האם הם יכולים לפטר אותי אם הם לא יהיו מרוצים מהאישור של הפסיכיאטר -אני הולכת לטיפול בCBT לוקחת כדורים ומשקיעה בעבודה אני ממש בלחץ האם יפטרו אותי והאם מותר לפטר על רקע כזה מבחינה חוקית?

היי לירון, זו שאלה שצריך להפנות אותה לעורך דין, אני לא יודעת לומר לך... בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית