Hocd

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/07/2022 | 23:53 | מאת: מישהו

יש לי hocd אני לא רוצה להיות כזה ואני ממש מפחד להיות ככה פחד מוות התחלתי טיפול אצל פסיכולוג אני במפגש שלישי והוא מביא לי לבחור קלפים ולראות את המרחק בניהם לא מבין את השטויות האלה

שלום לך, קיים טיפול ייעודי ל-OCD בכלל, ול-HOCD. הטיפול הזה נקרא "טיפול קוגניטיבי התנהגותי", או "טיפול CBT". לא כל מטפל עוסק בו, ולכן כדאי לבחור מטפל שזהו תחום העיסוק העיקרי שלו. בנוסף, חשוב שהמטפל יבין ויכיר את ההפרעה לפני ולפנים. יש טכניקות מאוד יעילות שיכולות לעזור לך. (לא ידוע לי על משהו שקשור לקלפים בהקשר הזה) בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית