מחשבות טורדניות קשות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/07/2022 | 21:30 | מאת: צביקה

בני בן 50 רווק וחי לבדו בדירתו בשנתיים האחרונות עקב הקורונה הפסיק לעבוד והוא מתקיים מהרזרבות שחסך מזה 3 חודשים שהוא סובל ממחשבות טורדניות חמורות עד כדי ניתוק מהסביבה שלו וירידת תיאבון ומשקל רצינו שיילך לטיפול והוא לא מוכן בשום אופן אין לנו דרך וידע כיצד להתמודד עם הבעייה בני סרבן תרופות מושבע לרבות חיסוני קורונה אנחנו ממש זקוקים להכוונה

שלום לך, אני לא מכירה את בנך אישית ולא יודעת ממה הוא סובל. אם קיימת שם נכות נפשית, יכול להיות שמגיעה לו עזרה מביטוח לאומי וממשרד הבריאות - שווה לברר את זה. אם זה לא המצב, קשה מאוד לשכנע אדם שלא מעוניין בטיפול לקבל טיפול ולעזור לעצמו. אתם יכולים רק להיות שם בשבילו, לתמוך בו ולעודד אותו לקבל עזרה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית