תרופות הרגעה לאלו שיש להם הפרעות שינה בנשימה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/07/2022 | 01:51 | מאת: מיכאל

שלום למי שסובל מהפרעות נשימה בשינה ודום נשימה בשינה ואינו מטופל בסיפאפ וכדו' יש בעיה בשימוש בתרופות הרגעה וכדורי שינה. האם יש תרופות הרגעה שכן מתאימות לאנשים כאלו ומבלי שזה ישפיע על הנשימה? כנ"ל לגבי תרופות שינה, אלו תרופות מתאימות גם לאלו שסובלים מדום נשימה בשינה? תודה

היי מיכאל, אינני רופאה, ולכן לא יכולה לענות על שאלה זו. צריך להפנות אותה לרופא. (אגב, זה גם לא קשור לנושא הפורום, מאחר שתרופות הרגעה אינן מומלצות לסובלים מ-OCD) בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית