מישהו מפעיל אותי ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/06/2022 | 20:43 | מאת: אנונימי

למה תמיד אני מרגישה כאילו כלום לא אמיתי וכאילו הזמן חולף ואני נשארת אותו הדבר ולמה אני מרגישה כאילו מישהו תמיד מפעיל אותי זה כל כך מתיש שאני פוגעת באנשים שהכי קרובים אליי

שלום לך, מדובר במחשבה טורדנית נפוצה. לעתים היא מושפעת גם מתחושת ה"ניתוק", או דפרסונליזציה, שנובעת מחרדה. אם קשה לך להתמודד עם זה לבד, אני ממליצה בחום לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), כי בהחלט אפשר ללמוד להתמודד עם זה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית