זוגיות אובססיבית עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/06/2022 | 16:32 | מאת: זוגיות אובססיבית

בן זוגי הוא עובד בשבכ וכמעט לא זמין ונמצא בקו ראשון לטרור הפכתי להיות חרדתית מיליון טלפונים מיליון הודעות מדאגה ואני לא מצליחה להפסיק למרות שדיברנו על זה עכשיו כבר נמאס לו והוא רוצה להפרד מה לעשות

שלום לך, על פניו, ברור שהפתרון הוא להפסיק. בעיקרון, ההתנהגות הזו נשלטת וההפסקה תלויה במשמעת עצמית ובכוח רצון. אם קשה מאוד לגייס אותם, אפשר להיעזר בטיפול לשם כך. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית