דמיונות כתוצאה מאו סי די

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/05/2022 | 23:14 | מאת: רחלי

יש לי דמיונות והרגשות מוזרים והפסיכיאטר אמר שזה התפתח מהאו סי די ונתן לי כדרוים לדמיונות ואח"כ (עוד שבועיים) כדורים לטיפול באובססיה והשאלה היא אם בתור תוספת אפשר גם לטפל בדמיונות באמצעות חשיפה אליהם לדוג' לדמיין את זה עוד פעם ועו פעם עד שהמוח כבר ילמד לא לדמין את זה

היי רחלי, כדי לדעת אם צריך לעשות חשיפה על ה"דמיונות" האלה, צריך להבין את המהות שלהם. לא ברור לי אם הדמיונות עצמם הם חלק מאובססיה, קומפולסיה או משהו אחר. חשיפה כדאי לעשות בצורה מבוקרת ובליווי טיפולי, שכן כאשר אנשים מנסים לעשות זאת לבד, פעמים רבות הם לא עושים זאת נכון. את יכולה להיעזר בטיפול CBT, שבו ינחו אותך במדויק מה צריך לעשות ואיך. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

11/07/2022 | 18:35 | מאת: מילי

היי רחלי אפשר לשאול איזה כדורים קיבלת והאם עזר לך?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית