בבקשה שאלה שקצת לא קשורה לאוסידי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/10/2021 | 20:09 | מאת: אני

הי שוב אני .רציתי להתייעץ איתך גם סליחה מראש בתור אשה לאשה . בגן של קרוב משפחה יש סיעת .הסיעת הזאת בקשר טוב עם האמא של הילד בגן .הילד התנדנד לפתע הסיעת באה אליו,ונתנה לו צפחה קלה על הלחי .זה לא היה לטיפה .זה היה צפחה קלה .כמו מכה קטנה ,אבל בלחי .יש צילום .כחה כביכול היא מראה אהבה .כעסתי התחלתי להשתגע .אמרתי לאמא שהיא חיבת לעשות עם הסרט משהו .היא לא נעים לה כי היא ביחסים טובים איתה .לא חברות אבל הרבה שנים מכירות .אני משתגעת על זה שנאמר מותרת .שאלתי היא האם לספר לסבא .מאחר היה עצור פעם בפלילים .זה קצת מדאיג .אבל לי קשה להישאר בלי תגובה .לפחות אני רוצה לספר לו .מה דעתך .זה האוסידי שלי חיבת להחזיר תודה

שלום לך, כדאי לנהוג כפי שהיית נוהגת אם לא היה לך OCD, תחשבי כיצד היית נוהגת אם לא. באופן כללי, בכך שפנית לאמא בעצם כבר עשית את שלך, ומעבר לכך זה לא באחריותך אלא באחריותה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית