גמילה מפריזמה לבן 16

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/05/2021 | 13:14 | מאת: ליאת

הי שרון, בני בן ה- 16 טופל בפריזמה השנה בעקבות חרדה, מחשבות טורדניות ואו סי די, לאחרונה החלטנו לגמול אותו היות והא הפריע לו לריכוז, הוא הרגיש מעופף לגמרי ולא הצליח להתרכז בבחינות. עם הירידה האיטית חל שיפור בריכוז אבל לפני שבוע הפסקנו לגמרי את התרופה ושוב הוא מרגיש חוסר ריכוז ופוקוס האם זוהי תופעת גמילה של התרופה? אם כן, תוך כמה זמן זה חולף? יש לו בגרות בקרוב והוא רוצה לעבור אותה בהצלחה. תודה מראש, ליאת

היי ליאת, אני לא יכולה לומר לך בוודאות (מה גם שאיני רופאה ואיני יכולה ממש לתת ייעוץ תרופתי). את יכולה לשאול את הרופא המטפל, אבל ייתכן מאוד שגם הוא לא יוכל לומר בוודאות אם זו תופעת לוואי או שמלכתחילה יש בעיה של חוסר ריכוז שלא קשורה בתרופה. כנראה צריך בירור נוסף. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

25/05/2021 | 23:37 | מאת: ליאת

תודה רבה !

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית