מחשבות מוזרות פחדים הזייה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/05/2021 | 10:43 | מאת: מורי

היי שרון, כפי שאת יודעת אני מחכה שבעזרת השם תתפני ותקבלי אותי לטיפול מסור ןכמו שצריך. הפחד מהעילפון לא עוזב אותי לרגע כל היום אני שותה הרגעה. סתם דוגמא בא אליי מישהו שעבד איתי פעם לבקר אותי במשרד פתאות חשבתי שהוא שם לי משהו בקפה ואנס אותי בלי שארגיש ושאני מתלוננת עליו במשטרה איך אפשר להסביר דבר כזה שמתפתח בשניות בשניות בראש בלי שקרה כלום אם זה לא מחלת נפש אז מה זה

06/05/2021 | 11:03 | מאת: מורי

השארתי בקבוק מים שירדתי להביא מלמטה מים חמים פחדתי לשתות אותם עכשיו אבל שתיתי אין בדוק שיש לי מחלת נפש בדוק

היי מורי, באמת שאין טעם להמשיך לבקש ממני אישורים בצורה כזאת, או בכל פורמט אחר. כמובן שאין לזה ערך עבור הגולשים האחרים בפורום, אולי מעבר לכך שהם רואים דוגמא מצוינת לבקשות אישור חוזרות ונשנות, ואולי לומדים להימנע מהן.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית