האם זה אוסידי הבדיקות הללו

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/05/2021 | 13:02 | מאת: נורית

שלום, רציתי לשאול אני הרבה חושבת על בן זוגי כל מיני דברים על בחורה שהוא עובד איתה וממש מפרשת דברים בצורה לקויה ובודקת באובססיה כל מיני דברים למשל אם הוא והיא מחוברים ביחד לוואצאפ ועוד כל מיני בדיקות כאלה האם מדובר באוסידי לדעתך?

היי נורית, קצת קשה לדעת מההודעה. זה יכול גם לקרות לאנשים שאין להם OCD. התשובה תלויה בסיטואציה, כמובן גם בשאלה האם יש לך סיבות לחשוד בו או לא. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

09/05/2021 | 10:01 | מאת: מורע

ואם אין סיבה לחשוד וזה רק בראש שלי אז זה נקרא מחשבות טורדניות

09/05/2021 | 10:37 | מאת: נורית

דודה שלי ביקשה ממני לרשום את זה דיברתי איתך עליה בעבר היא ביקשה לרשום את השם נורית ובטעות רשמתי מורי היא המון זמן עם הדבר הזה ורוצה לדעת עם מדובר באוסידי או שזה משהו מעבר

אי אפשר לאבחן דבר כזה דרך האינטרנט... כדאי שתפנה לאיש מקצוע להתייעצות.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית