דר' שרון היפה חג שמח

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/03/2021 | 22:09 | מאת: אני

השתדלתי לא להטריד אותך אני בשיחות אבל לא עוזר אז כחה אני סובלת מאוסידי וחרדות .אספר לך ברשותך שני מקרים .אני מבקשת לדעת אם רק לי זה קורה כשאני כועסת על זה ירדתי בקניון בגרדנוע .אחת ירדה למדרגה בה עמדתי עקפה אותי . מקרה שני אחת גרה ממש ע.ליד מדרכה ציבורית בה עברתי .בזמן שעברתי ליד הבית שלה היא ריססה על החלון שלה תרסיס לחלונות וניקתה .המרפסת שלה ממש בקצה המדרכה הציבורית .אני לא ראיתי אותה כי היתה ממש בפינה של המרפסת בו ריססה עם תכשיר ניקוי .אני חושדת שהתרסיס הגיע אלי באויר .מה עושים בשני מצבים האלה .אם היתי יכולה להחזיר היתי מחזירה .בבקשה תגידי לי על שני המקרים על אחד בנפרד .מה שאני יכולה אני נזהרת מה שלא לא תודה יקירה

שלום לך, אני בטוחה שרוב האנשים לא היו מייחסים למקרים האלה חשיבות. הרבה אנשים יכולים לעקוף אותנו בתור, במדרגות או בכביש, זה דבר שכיח ולא אישי נגדנו. על אחת כמה וכמה כשמדובר בשכנה שעסוקה בשלה, וכמובן שהיא לא ריססה אותך בכוונה. אי אפשר לגרום לכך שהתנהגותם של אנשים תהיה תמיד מתחשבת או אפילו כזו שאינה מפריעה גם כשלא התכוונו לכך. חג שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

27/03/2021 | 19:26 | מאת: אני

תודה אמרת למדתי משהו חשוב ממך שבוע טוב

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית