כהמשך להודעתי ארצה לשתף

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/03/2021 | 20:36 | מאת: אייל

שכחתי לציין שאני מטופל שיחתי כבר 3 שנים עם איש שיקום וגם עבר הכשרה בפסירותפיה עם הפסקות קצרות . אז אני גם מתלבט האם להמשיך איתו כי מאידך אני מאוד פתוח איתו ומדברים בחופשיות על כל הנושאים היושבים לי בלב . ותוך כדי כתיבה איני ממש בטוח שאם אחליף מטפל אז המצב ישתפר או שבעצם איני יודע . אז אני מאוד מבולבל ולא יודע מה להחליט מה גם שהוא ממש אבל ממש לא מרשה לי להחליף רופא .תודה

היי אייל, אני מניחה שאיש השיקום מכיר אותך ויודע מה עומד מאחורי הרצון שלך להחליף רופא, ולכן חושב שזו טעות. גם המחשבות שלך להחליף אותו כנראה נובעות מאותו מקום, ואני מעריכה שזה רק יכול להגביר אצלך את הבלבול. לדעתי עדיף ליצור תחושת יציבות ולא לחשוב בכל פעם על החלפת מטפלים. אין מטפל מושלם, וגם החיים כנראה לא יהיו מושלמים. כדאי לדעת לקבל את מה שיש ולהסתדר עם זה. חג שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית