ביגוד .. כמה קונים ומתי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/03/2021 | 09:15 | מאת: אייל

שלום דר שרון !! מאז ומתמיד אהבתי להתלבש יפה והשקעתי ממש המון כספים על ביגוד . בשנים האחרונות התמנתי ויותר שולט על נושא זה . בנוסף אני אוהב לקנות כל מיני מוצרים שיהי לי בדירה בארון כמו פרפורמיה וכו .כפי שכתבתי בשנים האחרונות אני מבצע את הקניות שלי בחגים אבל גם אז אני "" משחרר" יותר מדאיי . רצית י הכוונה חשיבה מחדש בעניין . תודה רבה ויום טוב ..

היי אייל, לא הבנתי מה אתה שואל בדיוק... "הכוונה מחדש" זה כללי מאוד. בנוסף, אין לי מושג מה התקציב שלך וכמה אתה יכול להרשות לעצמך, או צריך בפועל. לשם כך יש צוות שמלווה אותך בדיוק עבור הנושאים הללו של חיי היום יום, כשאחד המרכזיים שבהם הוא ניהול התקציב. צריך לחשב בדיוק כמה אתה יכול להוציא בלי חשש לפני שאתה הולך לקניות. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית