תקיעות מחשבתית ריקנות מה עושים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/02/2021 | 13:06 | מאת: רינת

שלום שרון. בבוקר יש לי מועדון תמיכה שאני הולכת אליו עם צוות נפלא חברים נפלאים צוחקת מדברת איתם אבל שאני חוזרת הביתה ומגיע אחר הצהריים אני מרגישה מין ריקנות אין לי מה לעשות עם עצמי ואז אני יושבת מול הטלוויזיה עם מחשבות מדכאות מה ניתן לעשות בשעות אלו כדי שאצא מהמחשבות המדכאות האלה?

היי רינת, כדאי למצוא פעילות מעניינת ומספקת לעשות בשעות הפנאי. ישיבה מול הטלוויזיה רק תורמת לחוסר מעש, לדיכאון ולחרדות. מומלצת ביותר פעילות גופנית, שאפשר לעשות פעמיים - שלוש בשבוע או יותר, עד כמה שאת יכולה להתמיד בה. את יכולה לעשות רשימה של פעילויות או תחומי עניין שמעניינים אותך ולבחור לך כיצד למלא את השבוע. לדעתי לדבר על כך עם קבוצת התמיכה יכול להיות רעיון מצוין, הם יכולים להציע לך רעיונות ודרכים לביצוע. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית