רוצה להתמקצע אך חש שלא יכול רוצה לפתור זה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/02/2021 | 22:43 | מאת: אייל

שלום דר שרון !!! מה שלומך?? אני רוצה להתמקצע וללמוד משו קרי מקצוע אבל אני חש בעייה גדולה מאוד שבעיקבות האוסידי שלי מפחד שלא אזכור שלא יהי מרוכז שלא אקלוט וייש לי סוג של עצבים פנימיים שעוצרים אותי מלהיכנס לתוכנית לימודים . אשמח לקבל ממך בתקווה שהבנת את הבעיה שלי כיצד לשפר ולהתקדם הלאה ולהתפתח .. כאמור יש לי עוס ומדריך אבל אני זקוק ממך להמלצה קרי עצה איך להיכנס וללמוד משו זה או אחר תודה רבה לך ומקוה שהבנת את בקשתי . תודה ולילה טוב

היי אייל, השאלה שלך מאוד כללית, ולכן אין ממש דרך לענות עליה - מלבד לומר לך פשוט לא להימנע, להתחיל לימודים ולנסות להתמודד עם זה תוך כדי. אם תימנע, אתה בוודאות לא תצליח. אם תנסה, מאוד יכול להיות שכן. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית