איך נמנעים מטקסים מחשבתיים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/02/2021 | 12:03 | מאת: מאיה

היי שרון קודם כל תודה על המענה רציתי לשאול איך אני יכולה להמנע מהטקסיםהמחשבתיים אני מוצאת את עצמי נלחמת במחשבות בלי סוף, מחפשת גיבוי לנטרול המחשבות שלי ברשתות החברתיות ואז אני נתקלת במשהו שהוא בדיוק ההפך וזה עושה לי רע. איך אני נמנעת מזה כי זה רק מתדלק את החרדה והמשך האובססיה? תודה מראש

היי מאיה, אחת הדרכים לעשות זאת היא פשוט לנתק את עצמך מהרשתות החברתיות, או להשבית את החשבונות שלך זמנית. לדעתי רשתות חברתיות הן לא חובה, ואפשר בהחלט לחיות בלעדיהן. חוץ מזה, כשקיימת התמכרות למשהו, הדבר הטוב ביותר היא להתרחק ממושא ההתמכרות שלך כך שלא תהיה לך גישה אליו. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

21/02/2021 | 23:59 | מאת: מאיה

תודה לך :) ניסיתי כשבוע לעשות את זה ולא ככ עזר המוח שלי הורה לי לחפש במקומות אחרים אולי אני צריכה לגמרי הפסקה מהפלאפון

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית