שינוי תרופתי חושש מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/02/2021 | 23:27 | מאת: אייל

שלום דר !! אמרו לי וגם אני חש וגם קראתי שבעיקבות נטילת תרופה סרקואל נהיה לי עצירות חזקה מאוד . היום הייתי אצל הרופא המטפל שלי שהמליץ להמיר ולהפחית בסרקוואל ולהוסיף פרפנאן שאיני יודע מה יהיה טיבו . ופשוט נכנסתי לבית מרקחת ולא קניתי את התרופה . אציין שאני סוג של אדם שכאשר מפחיתים לי מינון ישר מרגיש בהרבה פחות טוב . אז באם תוכל לסייע לי טכנית איך אעשה את השינוי מבלי להיפגע יותר מדאי וגם הסבר על הפרפנאן . הדר אמר לי להפחית סרקאאול ל 75 מ"ג ולקחת פרפנאן של 4 מ"ג פעמיים ביום . אודה על תגובתך . תודה ולילה טוב

היי אייל, ככל הידוע לי, מדובר בתרופה אנטי פסיכוטית שנועדה להחליף תרופה אנטי פסיכוטית אחרת. פרפנאן היא תרופה ותיקה הרבה יותר. אינני ד"ר לרפואה, לכן איני יכולה לתת ייעוץ תרופתי דרך הפורום. ממליצה שתפנה לפסיכיאטר כדי לקבל את המידע המדויק. סופ"ש נעים, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית