מחשבה אין שלא עוזבת לרגע

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/02/2021 | 18:15 | מאת: מורי

היי שרון, ךמרות שאני מנסה לעשות הכל רגיל לעבוד להיות עם הילדים מנקה מבשלת המחשבה שאני מתעלפת פשוט לא עוזבת אותי אני כל היום אם המחשבה בראש עצם המחשבה גורמת לי להתקפי חרדה ואז התחושה הקשה של העילפון...פשוט מעגל שאני לא מצליחה לצאת ממנו כבר תקופה ארוכה שאני פשוט מצד אחד מפחדת להחליף טיפול תקופתי מצד שני הפחדים לא מניחים לי לרגע בכל דבר אני חיה מתה אין לי מנוחה בראש אפילו לא לשנייה...משהו הזייה

היי מורי, מאחר שכבר ניסית טיפולים תרופתיים רבים, החלפת תרופה לא בהכרח תעזור לך. אין ספק שאת צריכה לטפל בעצמך בדרך אחרת... מקווה שיום אחד להיי בשלה לזה. סופ"ש נעים, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית