התקפי פאניקה קשים ביותר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/02/2021 | 19:19 | מאת: מורי

שרון עכשיו שסנ לא באמת לקבל אעשור כי מה שאני חווה לא קשור לאישורים הייתי אצל הפסיכאטרית אומרת שהכדור שאני לוקחת מקבוצת הssri ובמינון שאני לוקחת היא לא חושבת שכדור אחר יוכל לעזור יותר כי הפאקסט הכי מרגיע מהקבוע הזאת...אני כל יום כמעט נעזרת בין חצי לוריון לשלם היא אומרת שרק תרופות אנטי פסיכוטי במינון נמוך מה שאני לא מוכנה לקחת בכלל ...למרות זאת יש התקפים פחד לצאת עם הילדים למקומות מה שמוסיף בעיות קשות על הזוגיות פחד לעשות דברים בסיסים אתמול קמתי משינה וחוויתי שוב התקף פאניקה קשה שכמעט שוב התעלפתי ממנו כמו שקרה לי בפעמים הקןדמות כי הבדיקות הגופניות יצאו תקינות גם סיטי ראש וגם אקו לב תקינים ההתקפי פאניקה מתבטאים שאני מרגישה כאילו חישמלו לי את הגוף מבפנים דופק מהיר מאוד ותחושת עילפון קרבה ממש היו פעמים שהתעלפתי מזה כפי ששיתפתי אותך מה את מציעה לי לעשות איך אפשר לצאת מהמצב הזה זה רק מחמיר וההתקפי פאניקה גורמים לי לפחד להיות עם הילדים לבד והלוריוונים האלה עושעם אותי כבדה כזאת והיום יש לי גם רעד בגוף בקיצור כל השנים שאני עם האוסידי אף פעם הוא לא הגביל לי ככה את החיים ולא חוויתי התקפי חרדה כאךו קשים שמשפיעים לי על כל התנהלות היום יום מה אץ מציעה לי לעשות אולי את גם מכירה איזה קולוגה פסיכאטר שיכול אולי לעשות לי איזה שינוי תרופתי לפחות שיאזן אותי ממש כואב לי על הילדים

היי מורי, מאחר שאת מטופלת תרופתית כבר שנים רבות, ועם שינויים רבים, וללא שיפור של ממש, אני לא חושבת ששינוי נוסף בטיפול התרופתי יכול לתת לך מענה. בוודאי כשמדובר בהתקפי חרדה, שהעבודה עליהם היא מאוד התנהגותית. חשוב להבין שכפי שתתנהגי - כך תרגישי, ואם תמשיכי להימנע מללכת למקומות בגלל התקפי חרדה, זה יכול רק להחמיר. גם התלות בתרופות הרגעה לא עוזרת אלא רק מחמירה את המצב, כמו לופ שלילי. אין ברירה, חייבים להתחיל להתמודד ולהפסיק לנסות לברוח מעצמך ומהתחושות שלך. רק כך אפשר לשפר את המצב. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

06/02/2021 | 21:38 | מאת: מורי

אבל זה גורם לי לאובדן הכרה ..איך אפשר להתמודד עם זה

07/02/2021 | 10:06 | מאת: מורי

הפחד הכי גדול שלי שאני יפסיק לתפקד לא יעבוד לא יטפל בילדים כי כל יום זה מתרחב ופתאום עוד פחד לקלח אותם שאני לא אקבל הץקף שאני איתם לבד ויתעלף זה רק מתרחב

ההמלצה היא אותה המלצה, גם במקרים של אפשרות לאבדן הכרה.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית