ניסיון לגמילה מתרופות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

17/01/2021 | 00:11 | מאת: אייל

שלום דר !! נוטל לדעתי המון תרופות וכדורים פסיכיאטרים בניהם לפונקס ועוד כעת אני רוצה לפחות לנסות ךהפחית מינונים למשל של הסרקוואל אותו נוטל כ 100 מ"ג ... אני שואל האם זה אפשרי ?? בוודאיי שאשאל את הרופא המטפל בי אך רציתי לקרוא חות דעתך ועצה בעניין תודה רבה ושבוע טוב

היי אייל, אין לי דרך לדעת האם הפחתה בתרופה האנטי פסיכוטית שאתה נוטל תעזור לך או תזיק לך. בסופו של דבר בפסיכיאטריה יש הרבה ניסוי וטעייה, וגם הפסיכיאטר לא תמיד יכול לדעת, ולכן פעמים רבות יעדיף לא לקחת את הסיכון. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית