כמה שאני מנסה לא לייחס חשיבות למחשבות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/01/2021 | 19:53 | מאת: מורי

כמה שאני מנסה לעשות כפי שאת מנחה אותי ללא טקסים לא מדברת אם אף אחד על המחשבות שלי ועל התחושות ולא לשתף עדיין אני מרגישה פחד תמידי מעילפון בעבודה פתאום עולה לי שהבוס שחי רודף אחריי ויש לי התקפי חרדה קשים שאני מרגישה שאני עומדת להתעלף ופתאום חושבת על הילדים שהם הרודפים ואז תוקף אותי התקפי חרדה קשים עם כל התופעות הגופניות והתחושת עילפון ואני אומרת אם אני יפגע בהם בגלל שאאמין במחשבות שלי ואני ממש מרגישה התקפי חרדה כאילו המחשבות אמיתיות איך את מסבירה את זה למרות שאני לא משתפת כבר שבועיים חוץ מעכשיו עדיין אין שיפור

היי מורי, קודם כל, יופי שאת משתפת פחות מאשר בדרך כלל. אני מניחה שעדיין יש טקסים והימנעויות רבות פרט לשיתוף. לכן, ייקח זמן וסבלנות לתקן את כל הנזק שנעשה לך במשך שנים רבות כתוצאה מכל ההתנהגויות הכפייתיות הללו... וייתכן שיש טקסים שאת אפילו לא מודעת אליהם או עושה אותם באופן אוטומטי. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית