מחשבות טורדניות שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/01/2021 | 14:37 | מאת: גלית

שלום ד"ר שרון, לא יודעת למה לא ניתן לשלוח שאלה

03/01/2021 | 22:07 | מאת: גלית

שלום שרון, יש לי אוסידי, המחשבות גורמות להימנעויות, שאלות אישור וכו. המחשבות הטורדניות הן בנושא תרופות פסיכיאטריות. ניסיתי בתקופה האחרונה כמה תרופות שלא התאימו בגלל תופעות לוואי, והיום לוקחת פאקסט שהוא בסדר. האם עליי להסיק שזו אותה הגברת בשינוי אדרת, להגיד שזה האוסידי ולא להימנע מפעולות או מצבים? תודה

היי גלית, אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך... בכל מקרה, אין שום טעם להימנע מפעולות או מצבים, זו התנהגות כפייתית והיא לא תועיל לך. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

03/01/2021 | 22:13 | מאת: גלית

היי שרון, הבנתי תודה

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית