האם אני סובלת מפסיכוזה?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/01/2021 | 22:08 | מאת: שיר

אני יודעת שבocd המחשבות לא הגיוניות אבל נתקעה לי מחשבה בראש ואני כן מפחדת שהיא נכונה אני לפעמים מוצאת את עצמי חושבת שהמחשבות שלי כן אמיתיות ונורא מפחדת שזה מה שאני חושבת לדוגמה אני מאוד עסוקה במראה החיצוני של בן זוגי וכל 5 דקות יש לי תשובה אחרת לגבי מראה פעם ככה פעם ככה האם באו סי די המחשבות אמיתיות? או למי שיש פסיכוזה הוא סבור שהמחשבות אמיתיות? כי אני מרגישה לפעמים שזה אמיתי וכאילו אני משקרת לעצמי וזה עושה לי רע ומטריד ימעסיק מלא שעות

היי שיר, אין טעם לשאול את השאלה הזו (שכבר שאלת בעבר), זוהי שאלת אישור... אם תסתכלי בפורום, תראי שהוא מלא בשאלות בנושא הזה. תשתדלי פשוט להימנע מהן ולא לעסוק בזה. את מנסה לענות לאובססיה כל הזמן, ולכן זה נמשך כמה שעות במקום שזה יעבור בראש וימשיך הלאה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית